Kosten


Als de aansprakelijkheid nog niet vaststaat, zal er vooraf met u overlegd worden over betaling van de kosten. Het no cure no pay zou dan een optie kunnen zijn voor behandeling van uw zaak.Een eerste oriënterend gesprek is altijd GRATIS


No cure no pay


No cure no pay betekent letterlijk ‘geen resultaat geen betaling’, waarmee wordt bedoeld dat de belangenbehartiger alleen wordt betaald als hij een bepaald resultaat heeft gehaald. Bij de letselschade betekent no cure no pay dat u alleen betaalt voor juridische bijstand als het ook tot een schadevergoeding komt. Maar als de aansprakelijkheid van de andere partij kan worden vastgesteld, betaalt deze partij nu de kosten voor juridische bijstand. Bij een zaak waarin u denkt dat de aansprakelijkheid geen issue is, is dit dus een voordeliger regeling, omdat u zelf niets betaalt!Wanneer is de regeling “No cure no pay” voordelig?


Er kan een afspraak worden gemaakt dat u alleen betaalt als u ook daadwerkelijk een vergoeding krijgt. Als de aansprakelijkheid nog niet vaststaat, zal er vooraf met u overlegd worden over betaling van de kosten. Het no cure no pay zou dan een optie kunnen zijn voor behandeling van uw zaak. Er wordt een percentage van de totale schadevergoeding ingehouden als vergoeding van onze kosten. U betaalt dan in feite een gedeelte van uw schadevergoeding in verband met de kosten voor de behandeling van uw zaak. No cure, no pay kan aantrekkelijk zijn als bijvoorbeeld vooraf niet duidelijk is of de aansprakelijkheid rond komt. Dat kan een langdurig traject zijn. Blijkt de aansprakelijkheid in uw zaak uiteindelijk niet rond te komen, dan betaalt u ook niets voor de behandeling van uw zaak door ons kantoor.


De keuze is aan U!